Der er mange ligheder mellem det at være en god brygmester og en gastronomisk mesterkok, og du kan til dette arrangement glæde dig til at smage 10 forskellige øl fra Carlsbergs husbryggeri JACOBSEN og 10 lækre små retter fra Restaurant Fusion i Aalborg. Hertil kommer et spændende oplæg ved ølentusiast og fortæller Jørgen Rüdinger, og det hele er eksklusivt for Klub NORDJYSKE.
Carlsbergs husbryggeri JACOBSEN er opkaldt efter Carlsbergs grundlægger J.C. Jacobsen, som var meget optaget af høj kvalitet. Bryggeriet brygger specialøl med unikke kendetegn og smage, og kokkene fra Restaurant Fusion kreerer en ret til hver øl, så du får en optimal og total smagsoplevelse.
Undervejs vil Jørgen Rüdinger, der har arbejdet en årrække hos Carlsberg, gennem små fortællinger og anekdoter give indsigt i øllets historie og udvikling. Husbryggeriet JACOBSEN ligger i dag i en af Carlsbergs oprindelige fløjbygninger, og Jørgen Rüdinger kan sin ølhistorie helt tilbage fra dengang, J.C. Jacobsen anlagde et bryggeri på toppen af Valby Bakke og navngav det Carlsberg efter sin søn Carl.
PROGRAM
JACOBSEN Extra Pilsner
2 slags snacks: Sprødt kyllingeskind m. ramsløgmayo og rischips m. tobikorogn
JACOBSEN Original Dark Lager
Laks toro m. ponzu og ørredrogn
JACOBSEN Saaz Blonde
Bagt torsk m. peberrodsyoghurt, grillet springløg og shizo-olie
JACOBSEN Weissbier
Kammusling m. dashi, broccoli og estragon
JACOBSEN Yakima IPA
Havtaske m. bak choi, østerssauce og karryolie
JACOBSEN Vinterbryg – A Nutty Ale
Peking-and og pandekage m. koriander og porre
JACOBSEN Pale Ale
Bao, duroc-svinenakke m. hoisin og agurk
JACOBSEN Brown Ale
Angus m. black garlic og blomkåls-kimchee
JACOBSEN IPA
Arla Unika-oste
JACOBSEN Porter
Chokoladefondant m. saltkaramel, yuzu-sorbet og puffede ris